Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

En el marc de canvi climàtic i dins el marc de la Guia per organitzar esdeveniments sostenibles del European Green Deal hem seguit les següents mesures per realitzar un esdeveniment el més sostenible i respectuós amb el medi ambient possible.

Pla de sostenibilitat de la Fira Impulsa, la fira del canvi energètic:

Elecció de la seu de l'esdeveniment:

Figueres és una ciutat moderna, turística i compromesa amb el medi ambient, està estratègicament geolocalitzada, amb les principals vies de comunicació nacionals i internacionals que passen per la ciutat, a 20 quilòmetres de la frontera francesa i amb un clima mediterrani que propicia a l'elaboració d'esdeveniments sostenibles.

Mobilitat:

Hi ha diverses formes d'arribar a Figueres amb transport públic:

  • Tren d'alta velocitat AVE: Figueres és una ciutat AVE on tenim una estació d'alta velocitat amb trens procedents de Lleida (3h 13 min), Tarragona (1h 53min), Barcelona (55min), Girona (10min), Madrid, Perpinyà o Paris. Per aquest esdeveniment l'operador RENFE ens ha ofert un descompte del 5% a tots els assistents a la fira, si teniu pensat venir a la fira no dubteu en demanar el vostre descompte a jmassague@figueres.org.
    Enllaç per comprar els bitllets: https://www.renfe.com/es/es

  • Tren convencional: des de la línia R11 direcció Portbou podeu arribar a Figueres, des de Barcelona-Sants el temps estimat és de 1h i 45 minuts.
    Enllaç als horaris: https://rodalies.gencat.cat/web/.content/02_Horaris/horaris/R11.pdf