Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

XII Premi Albert Compte a treballs de recerca d’humanitats i ciències socials

XXIII Premi Josep M. Àlvarez a treballs de recerca de medi ambient i natura

Aquest any, com a resultat de la col·laboració entre l’Institut d’Estudis Empordanesos (IEE) i la Institució Altempordanesa per a la Defensa i l’Estudi de la Natura (IAEDEN) s’unifiquen per primera vegada en una sola convocatòria el Premi Albert Compte i el Premi Josep M. Àlvarez.

Poden concórrer a aquests premis els treballs de recerca realitzats per estudiants de batxillerat durant el curs 2012-2013. Els treballs presentats al Premi Albert Compte tindran una temàtica relacionada amb la Geografia, la Història i l’Art i de manera general sobre les ciències socials, de l’àmbit empordanès.

Els treballs presentats al Premi Josep Ma. Alvarez han de tractar temes relacionats amb la natura i el medi ambient de l’Empordà o de qualsevol altre indret del planeta. Es valorarà l’aportació de l’alumne per millorar l’estat ambiental del nostre planeta en qualsevol dels seus àmbits: conservació del patrimoni natural (espècies i hàbitats), gestió dels residus, gestió de l’aigua, consum responsable, agricultura ecològica, mobilitat sostenible, energies renovables, arquitectura bioclimàtica, decreixement econòmic, etc.

Al marge dels complements gràfics i apèndix documentals, els treballs tindran una extensió màxima de 100 folis DIN A4.  Tots els treballs han de ser redactats en llengua catalana i s’han de presentar en format PDF a l’adreça info@iee.cat. El termini de presentació acaba el 31 de maig del 2013 a les 24.00h. Es concediran un màxim de tres premis per als qui concorrin al Premi Compte i tres més per als qui concorrin al Premi Alvarez: un primer premi de 350 euros i dos accèssits de 150 euros. El jurat estarà format per especialistes de les matèries, docents, representants de l’Ajuntament i, en el cas del premis d’humanitats i ciències socials, serà presidit pel professor Albert Compte.

El veredicte del jurat es donarà a conèixer el mes de juny en un acte públic on es farà el lliurement dels premis guanyadors. Aquest acte s’anunciarà prèviament i es convocarà els participants finalistes. Per a més informació, podeu trucar els dimarts i dijous de 5 a 7 de la tarda a la seu de l’IEE -972 500012- o al 972 670178, o adreçar-vos a info@iee.cat.

de 22/04/2013 00:00 a 31/05/2013 00:00