Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Els autors locals es reuneixen un any més per la revetlla de Sant Jordi a l'Auditori Caputxins. L'acte s'acompanyarà amb 'Et dono la meva paraula', una lectura de textos d'autors empordanesos sota la direcció de Glòria Cristina. L'entrada és gratuïta.

  • VI Revetlla de Sant Jordi
  • 2018-04-22T17:30:00+02:00
  • 2018-04-22T18:30:00+02:00
  • Els autors locals es reuneixen un any més per la revetlla de Sant Jordi a l'Auditori Caputxins. L'acte s'acompanyarà amb 'Et dono la meva paraula', una lectura de textos d'autors empordanesos sota la direcció de Glòria Cristina. L'entrada és gratuïta.

Un any més la Biblioteca Fages de Climent de Figueres celebrarà la Revetlla de Sant Jordi, amb la voluntat d’aplegar el prop de centenar d’autors i autores empordanesos que han publicat llibre entre el Sant Jordi de 2017 i el de 2018.

L’acte, que enguany es celebrarà el diumenge 22 d’abril a l’Auditori Caputxins a les 17.30 h, es fa amb la voluntat de ser punt de trobada per escriptors, editors, llibreters i lectors. Com ja és habitual, la Revetlla s’iniciarà amb els parlaments de l’Alcaldessa de Figueres, Marta Felip, i la directora de la biblioteca, Nati Vilanova i la foto de grup dels autors i autores locals. Seguidament, tindrà lloc la lectura de textos d’autors empordanesos contemporanis Et dono la meva paraula*, de Glòria Cristina, amb interpretació a càrrec d’Olga Cercós i Glòria Cristina i l’acompanyament musical de Rusó Sala (guitarra i veu).

Amb l’objectiu de donar la màxima visibilitat als autors i autores locals, la Biblioteca ha acollit un bon nombre de les presentacions dels llibres editats i, a la façana principal de l’equipament, s’hi pot veure un aparador que recull la totalitat de les portades dels llibres publicats. Així mateix, s’ha editat un punt de llibre que recull els títols i els autors de les publicacions d’enguany.

*Et dono la meva paraula

L’ofici d’escriure consisteix a abocar generosament les paraules en un full en blanc per tal que puguin pertànyer a una altra persona, un ésser desconegut que rep aquestes paraules com un obsequi. La literatura i el fet d’escriure són el fil conductor d’aquesta lectura d’autors empordanesos contemporanis. 

  • Interpretació: Olga Cercós i Glòria Cristina.
  • Música: Rusó Sala (guitarra i veu).
  • Idea original i direcció artística: Glòria Cristina.
  • Perruqueria: Conxita Domènech.

Dia: Diumenge 22 d´abril

Hora: 17:30 hores

Durada: 2 hores

Lloc: Auditori Caputxins

Aforament limitat.

22/04/2018 de 17:30 a 18:30

Publicat a

  • Cultura