Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

De la companyia B. Espectacle de titelles recomanat a partir de 3 anys.

Teatre de titelles recomanat a partir de 3 anys

Un sabater carregat de romanços explicarà històries que —si no són mentida— deuen ser veritat. La seva feina li permet fer volar coloms, i per això s’empesca vivències que potser no li han passat mai... o potser sí. Assegura que, fa temps, un ogre li va encarregar unes botes de set llegües noves, sota l’amenaça que se’l cruspiria si no les feia en una setmana. Assegura que precisament aquella va ser la setmana de més feina de tota la seva vida: Sa Majestat el Rei li va portar les dotze sabatetes de les seves dotze filletes, un pallasso li va demanar que li encongís les seves, i un gat molt ben calçat va voler tant sí com no unes botes noves. Li hauria agradat que els follets existissin, però això només passa als contes. És clar que... si pensem que la vida és un conte... aleshores tot és possible, oi?

Interpretació i manipulació: Pep Boada i Núria Oliver | Text i direcció: Jordi Palet | Producció: Companyia B i Festival Guant | Durada: 45 min aprox

Dia: Diumenge 22 de gener

Hora:  18 hores

Lloc: Sala La Cate

Preu: 5 €. Socis de La Cate i/o membres del Club Els Tits, 3 €. Venda d'entrades a la taquilla del Teatre Municipal el Jardí, a www.figueresaescena.com i, el mateix dia de la funció, a la taquilla de La Cate.

22/01/2017 de 18:00 a 19:00

Publicat a

  • Cultura