Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L'homenatge a Bruno Pérez i una taula rodona sobre el segrest de la farmacèutica d'Olot Maria Àngels Feliu, seran els punts forts de la nova edició del festival que se celebrarà a La Cate els dies 1, 2 i 3 de març.

  • Tercera edició de Ceba Negra
  • 2024-03-01T18:30:00+01:00
  • 2024-03-01T23:59:59+01:00
  • L'homenatge a Bruno Pérez i una taula rodona sobre el segrest de la farmacèutica d'Olot Maria Àngels Feliu, seran els punts forts de la nova edició del festival que se celebrarà a La Cate els dies 1, 2 i 3 de març.
  • Adreça

    La Cate i altres espais

  • Preu

    Gratuït

Les activitats del Festival Ceba Negra 2024 començaran el divendres 1 de març a les 7 de la tarda a la Biblioteca Fages de Climent on Fàtima Llambrich presentarà el seu llibre “Brots de narcosocietat”, on a través de les seves investigacions, explica com es relacionen els narcotraficants, quina estructura organitzativa tenen, les connexions amb el Marroc i els policies corruptes, i com conflueix el triangle Galícia – Catalunya – estret de Gibraltar.

Llambrich és periodista especialitzada en informació policial i judicial ha treballat fent crònica judicial, policial i de seguretat a TV3 des de l’any 2008 ha publicat els llibres sobre crònica negra “Sense cadàver” i “Brots de narcosocietat” i ha treballat en els documentals “El cos del delicte” i “No tinc por!”.

L’any 2018 va rebre el Premi Justícia a la trajectòria professional pel rigor informatiu de les seves cròniques.

Ja a La Cate i a partir de les 20:30 h el doctor Narcís Bardalet, torna al festival amb “La nit del forense” per parlar sobre l’estrena de moda d’aquesta temporada a TV3 “El forense”, una sèrie documental de 6 capítols on el forense Narcís Bardalet parla sobre els diferents patrons de conducta que retraten la condició humana davant la mort.

Bardalet no necessita presentació: Especialista en medicina legal i forense, amb una llarga i reputada carrera professional, ha participat com a forense en les tasques mediàtiques com per exemple la identificació dels cadàvers del tsunami de l’oceà Índic de l’any 2004 a Tailàndia o en l’embalsamador de l’artista Salvador Dalí.

01/03/2024 18:30