Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La Fura dels Baus no deixa mai indiferent. Els seus projectes 
poden agradar o no, però l’apatia no figura en els paràmetres 
dels muntatges que presenten. 
Es tracta d’una obra experimental de la música d’Igor 
Stravinsky, realitzant una nova lectura de La història d’un 
soldat del compositor rus amb un punt de provocació i un 
profund treball ideològic. Ho fan mitjançant una vídeoinstal·lació 
i una actuació amb tres elements principals: imatges, música i 
la interpretació. Un experiment basat en la música d’Stravinsky 
amb adaptació de la seva obra un segle després.
L’espectacle que ens presenta la Fura dels Baus juga 
amb el mite de la temptació fàustica del diable, però en 
aquest cas, es tracta d’un dimoni més terrenal relacionat 
amb la riquesa. El guió d’aquest conte popular, que es va 
transformar en universal de la mà del compositor rus, s’ha 
contemporanitzat. Originalment es basava en la història d’un 
soldat desertor que ven la seva ànima al diable i canvia el 
seu violí per un llibre que l’ajudarà a fer fortuna si es deixa 
emportar per la temptació.
Intèrpret: Vanessa Papa Idea i guió: Miki Espuma i David Cid
Direcció escénica i arrenjaments musicals: Miki Espuma
Realització de vídeo: David Cid Durada: 50 min.La Fura dels Baus no deixa mai indiferent. Els seus projectes poden agradar o no, però l’apatia no figura en els paràmetres dels muntatges que presenten. Es tracta d’una obra experimental de la música d’Igor Stravinsky, realitzant una nova lectura de La història d’un soldat del compositor rus amb un punt de provocació i un profund treball ideològic. Ho fan mitjançant una vídeoinstal·lació i una actuació amb tres elements principals: imatges, música i la interpretació. Un experiment basat en la música d’Stravinsky amb adaptació de la seva obra un segle després.L’espectacle que ens presenta la Fura dels Baus juga amb el mite de la temptació fàustica del diable, però en aquest cas, es tracta d’un dimoni més terrenal relacionat amb la riquesa. El guió d’aquest conte popular, que es va transformar en universal de la mà del compositor rus, s’ha contemporanitzat. Originalment es basava en la història d’un soldat desertor que ven la seva ànima al diable i canvia el seu violí per un llibre que l’ajudarà a fer fortuna si es deixa emportar per la temptació.Intèrpret: Vanessa Papa Idea i guió: Miki Espuma i David CidDirecció escénica i arrenjaments musicals: Miki EspumaRealització de vídeo: David Cid Durada: 50 min.

La Fura dels Baus no deixa mai indiferent. Els seus projectes poden agradar o no, però l’apatia no figura en els paràmetres dels muntatges que presenten. 

Es tracta d’una obra experimental de la música d’Igor Stravinsky, realitzant una nova lectura de La història d’un soldat del compositor rus amb un punt de provocació i un profund treball ideològic. Ho fan mitjançant una vídeoinstal·lació i una actuació amb tres elements principals: imatges, música i la interpretació. Un experiment basat en la música d’Stravinsky amb adaptació de la seva obra un segle després.

L’espectacle que ens presenta la Fura dels Baus juga amb el mite de la temptació fàustica del diable, però en aquest cas, es tracta d’un dimoni més terrenal relacionat amb la riquesa. El guió d’aquest conte popular, que es va transformar en universal de la mà del compositor rus, s’ha contemporanitzat. Originalment es basava en la història d’un soldat desertor que ven la seva ànima al diable i canvia el seu violí per un llibre que l’ajudarà a fer fortuna si es deixa emportar per la temptació.

Intèrpret: Vanessa Papa
Idea i guió: Miki Espuma i David Cid
Direcció escénica i arrenjaments musicals: Miki Espuma
Realització de vídeo: David Cid 
Durada: 50 min.

15/02/2014 de 21:00 a 22:00