Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

De Joan Yago. Dirigida per Joan Maria Segura Bernadas.

En Santi, fill renegat d’una llarga nissaga d’orquestristes de comarques, i la Rosó, nena prodigi televisiva dels primers noranta, viuen junts des de fa 10 anys. La seva història d’amor va començar amb un trepidant projecte musical que els havia de portar, un dia o altre, al capdamunt de l’escena catalana. Però els anys han passat i aquest dia no ha arribat.

You Say Tomato és una comèdia intensa i profundament humana, on el diàleg còmic i la música lleugera construeixin una reflexió desacomplexada sobre el sentit real de l’art en el món en què vivim, sobre la satisfacció i la felicitat en les relacions de parella i, en general, sobre tot allò que ens trobem el dia que deixem de ser joves.

Intèrprets: Anna Moliner i Joan Negrié / Autor: Joan Yago / Direcció: Joan Maria Segura Bernadas / Producció: Sala Trono / Durada: 1 h 10 min

Dia: Divendres 13 de maig

Hora: 21 hores

Lloc: Sala La Cate

Preu: 10 €. Venda d’entrades a la taquilla del Teatre Municipal el Jardí i a www.figueresaescena.com, i el mateix dia de la funció a la taquilla de la Sala La Cate. 

13/05/2016 de 21:00 a 22:00

Publicat a

  • Cultura