Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

D'Ettore Scola i Ruggero Macari dirigida per Oriol Broggi.

Mentre la família nombrosa de l'Antonietta surt de casa per anar a veure la marxa militar organitzada per Mussolini en presència del mateix Hitler, ella descobreix que al pis del costat un home viu angoixat la resistència al règim. Es coneixen, parlen i, de sobte, l'Antonietta descobreix que la vida pot tenir moltes contradiccions, pot anar molt més enllà de la seva petita quotidianitat com a mestressa de casa. Un intercanvi intens de poques hores que farà passar una bona estona als dos personatges, però que sobretot els canviarà per sempre.

Versió teatral de la pel·lícula Una giornata particolare (1977), d’Ettore Scola, protagonitzada per Sophia Loren i Marcello Mastroianni.

Intèrprets: Clara Segura, Pablo Derqui i Maria Cisteró / Text: Ettore Scola i Ruggero Macari, en col·laboració amb Gigliola Fantoni / Direcció: Oriol Broggi / Traducció: Anna Madueño / Producció: La Perla 29 / Durada: 1 h 40 min / Preu: 12 €. Venda d’entrades a la taquilla del Teatre Municipal el Jardí i a www.figueresaescena.com.

Dia: Diumenge 21 de febrer

Hora: 18 hores

Lloc: Teatre Municipal el Jardí

Preu: 12 €

21/02/2016 de 18:00 a 19:00

Publicat a

  • Cultura