Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Dirigida per Ferruccio Cainero i interpretada per Pepa Plana. Espectacle estrella.

Comencem amb una mena d’àngel que viu feliç i contenta una vida ideal, però avorrida, i amb la sensació que no encaixa en aquesta mena d’espai que tenim al cap com a ‘cel’. Té el somni de ser un àngel de la guarda, tot i que confon el que fa un àngel de la guarda i un superheroi. I és un cop allí, en aquest món, recreat amb elements de vídeo, que gaudirà fins a descobrir una realitat que no podia ni imaginar. Impactada per l’experiència, tornem a trobar damunt del bufet la nostra àngel. Què ha passat? Com és que ha tornat tan de pressa? No té ganes de tornar-hi? Sembla que prefereix quedar-se al seu Paradís Pintat. Però, hi aguantarà molt de temps?

Interpretació: Pepa Plana _ Idea original i guió: Ferruccio Cainero i Pepa Plana _ Direcció: Ferruccio Cainero_ Veu en off: David Verdaguer _Producció: La Vaca Flaca_Durada: 1 h 5 min

Dia: Divendres 3 de novembre

Hora: 21.00 h

Lloc: Sala La Cate

Preu: 12 €. Socis de La Cate, 10 €. Venda d’entrades: a la taquilla del Teatre Municipal el Jardí, a www.figueresaescena.com i, el mateix dia de la funció, a la taquilla de La Cate.

03/11/2017 de 21:00 a 22:00

Publicat a

  • Cultura