Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Amb Mercè Arànega i dirigida poer Rafel Duran. Dramatúrgia a partir de la biografia de Neus Català novel•lada per Carme Martí al llibre 'Un cel de plom'.

La vida de Neus Català (1915), la darrera supervivent catalana del camp d'extermini de dones de Ravensbrück, és la història viva d'un segle i d'una lluita constant. Va conèixer l'infern, però també la solidaritat i la germanor sense límits. Va sobreviure a l'horror dels camps de concentració gràcies a la força moral i a la solidaritat entre companyes. Els seus records, novel·lats per Carme Martí amb una sensibilitat i una intensitat extraordinàries al llibre Un cel de plom, són autèntiques lliçons de vida convertides en una llarga història. Ara la novel·la és portada als escenaris, on l’eix central de la dramatúrgia gira al voltant dels esdeveniments viscuts per la protagonista d’aquesta història de solidaritat, coratge i supervivència centrada en la lluita contra l’oblit, una posada en escena que ens fa plantejar d ́on venim, què fem i cap on anem.

Intèrpret: Mercè Arànega / Direcció: Rafel Duran / Dramatúrgia: Josep M. Miró / Coproducció: Festival Grec de Barcelona i Sala Muntaner / Durada: 1 h 10 min / Preu: 10 €. Venda d’entrades anticipades a la taquilla del Teatre Municipal el Jardí i a www.figueresaescena.com, i el mateix dia de la funció a la taquilla de la Sala La Cate.

Dia: Dissabte 17 d'octubre

Hora: 21 hores

Lloc: Sala La Cate

17/10/2015 de 21:00 a 22:00

Publicat a

  • Cultura