Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

De Ferran Joanmiquel amb la cia. El Mirador Teatre. Espectacle estrella.

Nit de tempesta. Un petit poble lluny de tot arreu. En Toni i l’Alícia arriben disposats a passar uns dies de tranquil·litat i mirar de redreçar la seva relació. Mentre entren a la casa, el veí, un home vell i ranci, els observa des de la finestra de casa seva, en un intent d’omplir unes hores que no passen. Entre l’Alícia i en Toni les coses es compliquen, i l’Alícia fuig corrent sota la pluja. En Toni, fora de si, surt a buscar-la pel bosc. L’home vell ha vist l’escena i tem el pitjor. Una ombra desconeguda i inquietant que deambula pel poble, unes campanades misterioses, la pluja insistent, el bosc... Tot plegat es conjura en una nit en la qual els personatges trauran fora els seus instints més viscerals. 

Interpretació: Mireia Vallès, Isidre Ferràndiz, Cristina Cervià i Aniol Fusté | Autoria: Ferran Joanmiquel | Direcció: Elies Barberà | Producció: El Mirador Teatre | Durada: 55 min

Dia: Dissabte 18 de març

Hora: 21.00 h

Lloc: Sala La Cate

Preu: 12 €. Socis de La Cate, 10 €.  Venda d’entrades a la taquilla del Teatre Municipal el Jardí, a ww.figueresaescena.com i, el mateix dia de la funció, a la taquilla de La Cate.

18/03/2017 de 21:00 a 22:00

Publicat a

  • Cultura