Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Homenatge a Lope de Vega. Dirigida per Victoria Savelieva amb Teatro Clásico Mediterráneo.

El text immortal de La dama boba tracta sobre la virtut educadora de l’amor. Com s’aconsegueix l’harmonia entre home i dona? Què és la felicitat? Per què vivim i sofrim? Lope de Vega, genial psicòleg i expert coneixedor del cor humà, analitza pas a pas, juntament amb els actors i espectadors del segle xxi, com es desenvolupen l’ànima i el pensament de Finea sota la influència de l’amor i com una noia es converteix, miraculosament, en una dona intel·ligent, sensible i bella.

El relat, centrat en les dues històries d’amor principals, explica com un noble de la cort de Madrid tracta de casar les seves dues filles, una de les quals, Finea, és babaua fins a l’extrem de repel·lir tots els pretendents, mentre que l’altra, Nise, només busca intel·lectes i deixa poc espai per a coses tan mundanes com el matrimoni.

Interpretació: Pilu Fontán, Alberto Baño, Rossana del Carpio i José Olmos | Autoria: Lope de Vega | Direcció: Victoria Savelieva | Durada: 1 h 10 min 

Dia: Divendres 24 de febrer

Hora: 21.00 h

Lloc: Sala La Cate

Preu: 12 €. Socis de La Cate, 10 €. Venda d’entrades a la taquilla del Teatre Municipal el Jardí, a www.figueresaescena.com i el mateix dia de la funció, a la taquilla de La Cate.

24/02/2017 de 21:00 a 22:00

Publicat a

  • Cultura