Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Espectacle de teatre i titelles a càrrec de la companyia Patawa.

Un grup d’actors intenta fer la seva funció en un bosc, ja que no té cap altre lloc on actuar. Els habitants del bosc, però, no estan gaire contents amb aquesta visita. En Cagallufes, el follet rondinaire i malcarat, farà el que sigui per fer-los fora, principalment tirar-se llufes, que és el que sap fer millor. També vindrà en Carquinyoli, un cargol que sempre va molt a poc a poc i que vol cantar la seva cançó per poder formar part de la troupe.  I entre pets i llufes, en Cagallufes potser descobrirà que, en realitat, a ell li agradaria tenir amics, i que l’amistat és una de les coses més boniques que s’han inventat.

Intèrprets: Antonio Ángel Serena i Esther Miñarro / Direcció: Cia Patawa / Guió: Antonio Ángel Serena / Música: Esther Miñarro / Disseny escenografia i titella: Esther Miñarro

Dia: Diumenge 29 de novembre

Hora: 18 hores

Lloc: Sala La Cate

Preu: 5€. Membres del Club Els Tits i socis de La Cate, 3 € (descompte no aplicable als adults). Venda d’entrades a la taquilla del Teatre Municipal el Jardí i a www.figueresaescena.com, i el mateix dia de la funció a la taquilla de la Sala La Cate.

29/11/2015 de 18:00 a 19:00

Publicat a

  • Cultura