Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Producció del Festival Internacional de Teatre Amateur de Girona (FITAG) amb artistes catalans i marroquins. Figueres col·labora anualment en el FITAG dins de 'FITAG als municipis'.

SINOPSI DE L’OBRA

Exercices sur la liberté és un projecte teatral produït pel FITAG en col·laboració amb artistes marroquins i catalans sota la direcció del marroquí Ismail Elfallahi. L’objectiu del projecte és representar un espectacle amb artistes de dues nacionalitats diferents, conviure, vèncer l’obstacle de la llengua, de la religió i de la cultura per parlar el llenguatge de l’art. Un viatge artístic d’una cultura a l’altra, del somni a la realitat. No hi ha una sola història, sinó diverses històries sobre la llibertat; un tema social al qual cadascun de nosaltres ens enfrontem en un moment o altre.

BREU HISTÒRIA DEL GRUP

Ismail Elfallahi, actor, director i professor de teatre. Actualment és president de l’associació CATHARSIS i membre de la companyia S’toon Zoo. Aquest jove marroquí ha estat premiat per l’escola teatral russa Demain le Printemps de Minsk (Bielorússia), i és titulat professional en estudis teatrals per la FLSH Ben Msik des del 2012, després d’haver cursat cinc anys d’estudis d’art dramàtic al conservatori de Casablanca entre el 2009 i el 2012 i haver realitzat una formació d’arts escèniques a l’escola CircO Netzwerk für Zirkuskünste de Hanover (Alemanya).

Té experiència en el teatre com a actor, dramaturg, actor i formador de tallers, i també en el cinema, ja que ha participat com a actor en diferents projectes.

Més informació a www.fitag.cat

Dia: Diumenge 26 d'agost

Hora: 18 h

Lloc: Sala La Cate

Preu: 5 €. Venda d'entrades el mateix dia a la taquilla de La Cate.

26/08/2018 de 18:00 a 19:00

Publicat a

  • Cultura