Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Una obra de Conor Mcpherson. Dirigida per Xicu Masó i interpretada per Josep Julien.

Escrita per Conor Mcpherson el 1994, El bon lladre és potser el primer monòleg en el qual l'autor troba la veu que posteriorment el convertirà en referent de la dramatúrgia no només britànica, sinó mundial.

Al llarg de l'hora i deu minuts que dura el muntatge, Mcpherson ens posa en clau de road movie, monòleg interior o bé thriller per teixir un relat sobre els tot sovint ambigus conceptes del bé i el mal. El protagonista cerca la redempció en una fugida cap endavant, ara tràgica ara còmica però sempre entendridora. Amb gran audàcia, l'autor converteix un pinxo de baixa estofa que acaba de sortir viu de miracle d'un tiroteig en un cavaller medieval a la recerca d'un greal impossible, i enamorat d'una damisel·la que, evidentment, acabarà significant la seva perdició.

Intèrpret: Josep Julien / Direcció: Xicu Masó / Traducció: Josep Julien / Producció: Iria Producciones / Durada: 1 h 10 min 

Dia: Divendres 11 de desembre

Hora: 21 hores

Lloc: Sala La Cate

Preu: 10 €. Venda d’entrades anticipades a la taquilla del Teatre Municipal el Jardí i a www.figueresaescena.com, i el mateix dia de la funció a la taquilla de la Sala La Cate.

11/12/2015 de 21:00 a 22:00

Publicat a

  • Cultura