Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

A partir d'"El conejito del tambor de Duracell", de Marta Galán. Una obra adaptada i dirigida per Marc Martínez. Espectacle estrella.

És mare, treballa nou hores seguides, estima, té ràbia, té por i està molt i molt i molt cansada. És una dona al límit, que sobreviu al seu present esbudellant el seu passat per fer-hi les paus i per poder viure amb dignitat el seu futur.

Plaer i política: aquests són els dos ingredients que Marc Martínez vol cuinar quan prepara per a l’escena el text de Marta Galán Sala. L’obra és un one-person show fet a la mida de l’actriu Clara Segura, especialment pensat per a ella. Martínez creu que el teatre pot fer molt més que entretenir si és un mirall fidel del món. I entén l’actor com un activista, un provocador genuí de sensacions i pensaments, d’idees en acció.

Interpretació: Clara Segura | Autoria: Marta Galán Sala | Traducció, adaptació i direcció: Marc Martínez | Producció: Bitò Produccionsi Teatre Lliure | Durada: 1 h 20 min 

Dia: Dissabte 8 d'abril

Hora: 21.00 h

Lloc: Sala La Cate

Preu: 12 €. Socis de La Cate, 10 €. Venda d’entrades: a la taquilla del Teatre Municipal el Jardí, a www.figueresaescena.com  i, el mateix dia de la funció, a la taquilla de La Cate. 

08/04/2017 de 21:00 a 22:00

Publicat a

  • Cultura