Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

De la companyia A Mossegades. Els dies 26, 27 i 28 de febrer.

El costum dicta que a Betlem, siguis oca o ovella, t'hi has d'empadronar. Però la Dodoty, una noia del poble que encara no sap on vol anar a parar, segueix preguntant-se "Què hauria de fer?". Abans de prendre la gran decisió, s'extravia en un paratge desconegut per a ella, el bosc. Per desgràcia, no està sola: àngels reivindicatius, dimonis catxondos i fins i tot Déu li marejaran la perdiu!

A Mossegades torna a portar a escena una nova versió de PastorSEX, els pastorets fora de temporada, que va ser un èxit i que ara, reformulat, compta amb vint-i-cinc participants del Grup de Teatre de l'Oficina Jove.

Intèrprets: David Tran, Ariadna Colomer, Jesús Tadeo, Leire Beltran, Fanny Beltran, Anna Serrano, Anna Fusté, Aranu Vilarrassa, Cristina Herruzo, Elvira Fàbrega, Eric Domene, Georgina Martínez, Judit Camps, Judith Carrasco, Marina Gómez, Nil Prat, Paula Moreno, Anna Jiménez, Arnau Fernàndez, Aida Garcia, Alba Bosch, Moisès Colinas/ Creació i direcció: Erik Jiménez / Idea original: A Mossegades / Músics: Alumnes del Casino Menestral Figuerenc / Producció: Marià Llop / Durada: 1 h 30 min aprox. / Preu: 7 €. Entrades anticipades, 6 €. Grups de 5 persones, 25 €. Venda d’entrades a la taquilla del Teatre Municipal el Jardí.

Dies i hores:

Divendres 26 i dissabte 27 de febrer a les 21 hores

Diumenge 28 de febrer a les 18 hores

Lloc: Teatre Municipal el Jardí (aforament no numerat i limitat)

Preu: 7 €. Entrades anticipades, 6 €. Grups de 5 persones, 25 €. Venda d’entrades a la taquilla del Teatre Municipal el Jardí

Organitza: A Mossegades

de 26/02/2016 21:00 a 28/02/2016 00:00

Publicat a

  • Cultura