Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Dissabte 2 de maig a les 21 hores al Teatre Municipal el Jardí teatre amb 'Terra Baixa', d'Àngel Guimerà, dirigida per Pau Miró. Espectacle excel·lent i paraula d'actor.

Terra baixa ha estat una referència per a Lluís Homar tota la vida. Fou després de fer l’obra de Guimerà als 16 anys que va decidir ser actor, i un moment molt recordat de la seva trajectòria l’hem de situar el 1990, com a protagonista de la mítica posada en escena de Fabià Puigserver. Ara Homar assumeix els papers de l’obra sol a l’escenari en un monòleg on ja no tan sols és l’ingenu Manelic, que baixa de la terra alta al fangar de les passions humanes més turbulentes, sinó que també és la Marta i fins i tot l’amo Sebastià, és a dir, la caputxeta i el llop alhora. Pau Miró concentra en un actor la universalitat del clàssic català.

Intèrpret: Lluís Homar / Direcció: Pau Miró / Adaptació: Pau Miró i Lluís Homar / Durada: 1 h 20 min / Preu: 12 €. Venda d’entrades anticipades a la taquilla del Teatre Municipal el Jardí i a www.figueresaescena.com.

Dia: Dissabte 2 de maig

Hora: 21 hores

Lloc: Teatre Municipal el Jardí

02/05/2015 de 21:00 a 22:00