Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Divendres 10 d'abril, a les 21h, a la Sala La Cate teatre amb 'Sa història des senyor Sommer', de Patrick Süskind, dirigida per Xicu Masó. Espectacle estrella.

El Sr. Sommer és el símptoma ambulant d'una sensibilitat amenaçada permanentment. Duu rabiosament viva sota la pell aquella part de nosaltres que sovint anestesiem amb l'oblit o amb la indiferència. És la consciència del perill que suposa viure la vida amb els cinc sentits a flor de pell. El personatge que ens explica la història crea un forat de pany a través del qual ens ofereix l'oportunitat de conèixer els secrets reals. No només de conèixer-los, sinó també de contrastar-los, ja que el mateix personatge/narrador es converteix en el seu mirall, on descobrim de quina manera passa a formar part implicada de la seva/nostra vida interior. El Senyor Sommer és tot un enigma però, no ho som nosaltres, també?

Intèrprets: Pep Tosar / Direcció: Xicu Masó / Durada: 1 h 35 min / Preu: 10 € (comprant l’entrada conjuntament amb un espectacle excel·lent [E10], 6 €). Venda d’entrades anticipades a la taquilla del Teatre Municipal el Jardí i a www.figueresaescena.com, i el mateix dia de la funció a la taquilla de la Sala La Cate.

Dia: Divendres 10 d'abril

Hora: 21 hores

Lloc: Sala La Cate

10/04/2015 de 21:00 a 22:00

Publicat a

  • Cultura