Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’escriptora participa en el cicle del Vívid 2018 ‘Tastos amb personalitat’ en el què diversos personatges proposen un tast amb els vins de l’Empordà que més els emocionen.

El VÍVID ofereix, durant el mes d’abril, una selecció de les propostes enoturístiques més singulars que es poden viure a la Costa Brava. En la seva cinquena edició, l’esdeveniment proposa una quarentena d’activitats enoturístiques que transformaran l’Alt Empordà i el Baix Empordà en l’epicentre de l’enoturisme de Catalunya.

La iniciativa promocional impulsada pel Patronat de Turisme Costa Brava Girona de la Diputació de Girona rep el suport i la participació del Consell Regulador de la DO Empordà, cellers de la DO Empordà, ajuntaments i empreses turístiques del territori així com de 104 socis que integren el Club de màrqueting de la Ruta del Vi DO Empordà.

Aquest abril viu el VÍVID, el mes de les experiències a la Ruta del Vi DO Empordà!

Empar Moliner (Santa Eulàlia de Ronçana, 1966)

És una reconeguda amant del món del vi, amb un profund coneixement dels vins catalans i del món. Escriptora, articulista del diari Ara i col·laboradora habitual en diveros mitjans de comunicació, com TV3 o Catalunya Ràdio, defensa que el vi és cultura i emoció.

Dia: Dissabte 7 d'abril

Hora: 12 hores

Lloc: Biblioteca Fages de Climent

Preu: 10€. Compra d'entrades a www.vivid.costabrava.org

07/04/2018 de 12:00 a 13:00

Publicat a

  • Cultura