Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Els ballarins oferiran mostres de dansa contemporània, espanyola i clàssica.

La dansa és l’art viu per excel·lència, per això el ballarí necessita treballar i desenvolupar les seves capacitats no només tècniques, sinó també creatives i interpretatives.

Els Tallers Lliures del Conservatori Professional de Dansa (EESA/CPD) suposen una oportunitat única per als alumnes de les tres especialitats de dansa clàssica, dansa espanyola i dansa contemporània de l'Institut del Teatre de Barcelona per desenvolupar una proposta singular en l’àmbit de la coreografia, la interpretació i la posada en escena. Amb el repte d’acompanyar l’alumnat en els valors de l’autonomia personal, el sentit de la professionalitat i la cura del propi cos, els alumnes presenten el seu propi treball de creació. L’objectiu prioritari d’aquesta activitat és donar als futurs ballarins les eines necessàries perquè ells mateixos descobreixin el seu potencial creatiu.

A l’inici del segon semestre, un tribunal de professors visionen les propostes coreogràfiques dels alumnes de tercer a sisè curs dels tres departaments. Les propostes contemplen tant els treballs de solos com les creacions en equip. Són creacions pròpies que l’alumnat va treballant al llarg del primer semestre.

Aquests tallers els permeten descobrir els seus propis llenguatges, i els empenyen a cercar recursos, tant tècnics com emocionals, per aconseguir fer gaudir el públic. Amb aquesta iniciativa, els nostres alumnes viuen una experiència escènica imprescindible per a la seva formació. Alhora, amb aquestes actuacions es dóna a conèixer la feina que es fa al Conservatori i s’estableix un contacte directe amb una diversitat de públic més àmplia.

 

Dia: Dissabte 23 d'abril

Hora: 21 hores

Lloc: Teatre Municipal el Jardí

Preu: 5 €. Estudiants de dansa de Figueres que formin part del col·lectiu Som Dansa, 3 €. Venda d'entrades a la taquilla del Teatre.

23/04/2016 de 10:00 a 11:00

Publicat a

  • Cultura