Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

En el marc del projecte europeu Imagine-Low Energy Cities l'Ajuntament de Figueres va organitzar el dia 31 d'octubre de 2013 un taller participatiu anomenat "Figueres i el repte de l'energia". Aquest taller va ser també el darrer taller de diagnosi de la revisió del planejament urbanístic de Figueres. La sessió va tenir lloc a l'escola Parc de les Aigües i va comptar amb la participació de 27 persones.

Posteriorment, el dia 25 de novembre va tenir lloc un segon taller participatiu amb la presència de 28 experts en matèria d'energia. Aquesta segona sessió va tenir lloc al Centre de Formació Integral Ferran Suñer.

De cada una de les dues sessions en va resultar un document d'idees i propostes que va ser enviat a cada un dels participants. Aquestes idees i propostes seran la base per a definir el model energètic de la Figueres del futur.

Amb l'objectiu de discutir i validar les propostes aparegudes en els dos anteriors tallers amb el conjunt de participants, es convoca al públic en general al tercer i definitiu taller que tindrà lloc el dia 10 de febrer de 2014 a les 19 hores a l'escola Parc de les Aigües de Figueres (c. Sant Pere de Rodes, 2).

Si us plau, cal que confirmeu la vostra assistència a xturro@figueres.org

10/02/2014 de 19:00 a 20:00