Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Programa dels actes per celebrar la diada de Sant Jordi. Tenen lloc els dels dies 22 i 23 d'abril.

Des del 7 d’abril, mostra de les cobertes de llibres dels autors locals a les vidrieres de la Biblioteca Fages de Climent.
 
Dimecres 22 d’abril
 
III Revetlla de Sant Jordi a la Biblioteca Fages de Climent
Edició d’un punt de llibre amb un collage de cobertes.
 
18.00 h. Hora del conte
Una carretada de contes, a càrrec de La Guilla Teatre. La celebració de la Revetlla de Sant Jordi amb els més menuts
finalitzarà amb una degustació de iogurts Pastoret.
 
20.00 – 22.00 h. Brindis literari amb autors locals
Celebració de la Revetlla de Sant Jordi, amb més de setanta autors convidats. Els autors locals que han publicat obra entre Sant Jordi de 2014 i 2015 es troben a la Biblioteca amb editors i lectors per fer un brindis literari i gaudir dels esquetxos interpretats per la companyia de teatre La Minúscula.
Patrocinen: Caves Castell Peralada i Vinícola del Nordest.
 
Dijous 23 d’abril
 
IX Fira d’intercanvi de llibres de segona mà en català a la parada del Consorci per a la Normalització Lingüística de la placeta baixa de la Rambla.
 
A la tarda, signatura de llibres a la parada de l’Ajuntament de la placeta baixa de la Rambla: 
- Montserrat Parada i Joan Vallès, autors de Figueres, natura i cultura. Una aproximació etnobotànicadarrer volum de la Col·lecció Juncària
- Josep Maria Dacosta i Joan Manuel Soldevilla, autors de La maleta de Figueres.
 
Al llarg del dia, partides de Scrabble en català obertes a tothom, a la placeta baixa de la Rambla.
 
10.30 h. Lectura de textos de Ramon Muntaner, a càrrec dels alumnes dels cursos de català del Consorci per a la Normalització Lingüística i dels participants del programa de Voluntariat per la Llengua, a la plaça Doctor Ernest Vila, davant de l’escultura dedicada a Ramon Muntaner.
 
16.30 h. Club de Lectura Fàcil de la Biblioteca Fages de Climent - Trobada dels membres del Club de Lectura Fàcil a la Rambla per fer la tertúlia de cloenda sobre el llibre El gos de Baskervillede Sir Arthur Conan Doyle, conduït per Yolanda Alcalá. Una col·laboració dels alumnes dels cursos de català del CPNL i la Biblioteca Fages de Climent de Figueres.
 
18.00 h Sortida teatral, a càrrec dels alumnes del curs de carrer de l’Aula Municipal de Teatre Eduard Bartolí de Figueres, a la Rambla.
 
19.00 h A Tota Veu - Lectura de poemes en llengua original i en la seva traducció al català. Organitza: Òmnium Cultural Alt Empordà.
 
19.00 h Sardanes a la plaça de l’Ajuntament - Amb la cobla Foment del Montgrí. Organitza: Foment de la Sardana Pep Ventura de Figueres.

de 22/04/2015 18:00 a 23/04/2015 00:00

Publicat a

  • Cultura