Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

River Omelet és un trio de música folk del barri de Gràcia, Barcelona, en el qual hi ha la llançanenca Elisenda Porta.

  • Adreça

    Plaça Josep Pla

  • Preu

    Gratuït

River Omelet és un trio de música folk del barri de Gràcia, Barcelona, en el qual hi ha la llançanenca Elisenda Porta. La seva música fusiona arrels populars anglosaxones amb pinzellades indie-pop i l'harmonia de les seves 3 veus com a bandera. A les seves cançons parlen de sentiments viscerals i molt humans, i els agrada portar al terreny més personal les problemàtiques col·lectives de l'espècie humana. Combinen gèneres tan clàssics com el folk o el swing aportant la seva particular visió actualitzada.  D'aquesta manera, River Omelet es proclamen com una banda sonora de moltes generacions.

Després del llançament del seu primer àlbum "Come in, you’ll see the flat" durant el 2020 i la posterior publicació de diferents singles com “A Waste of Time”, “Closer”,“If Lord saves the Queen” o "White Rabbit”, el 2023 publiquen un nou EP sota el nom de “The bad things we did right”. Un treball que pretén explotar la seva faceta més rock, amb una base instrumental especialment potent i enèrgica.

Interpretació: Georgina Fàbregas (veu), Elisenda Porta (veu, guitarra i percussió) i Lluís de Puig (veu, guitarra, violí)

Talent km0

Elisenda Porta (Llançà, 1992)

01/08/2023 22:00