Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El Museu de l'Empordà acollirà a la sala de projeccions aquesta activitat organitzada en col·laboració amb la Nau Côclea i el Cineclub Diòptria, que preveu el visionat de Rivers and Tides (Ríos y Mareas) del director Thomas Riedelsheimer, un documental sobre l’obra d’Andy Goldsworthy, artista escocès que treballa des de fa vint anys creant obres d’art en boscos i riberes de rius de tot el món, sense altres eines que les seves mans.

Un sensual i poètic viatge pel món i la ment de Goldsworthy dirigit per Thomas Riedelsheimer, també responsable del guió, la fotografia i el muntatge. El documental ha estat guardonat amb el Gran Premi del Festival Internacional de Films on Art de Montreal l'any 2002 i amb premis al Millor Documental als festivals de Montreal i San Francisco, l'any 2003; havent conreat un gran èxit de crítica.

Després de la projecció, tindrà lloc una xerrada entorn art i natura a càrrec del zoòleg i naturalista, Jordi Sargatal, i la directora del Museu de l’Empordà, Anna Capella, que serà oberta a la participació del públic assistent.

25/11/2011 de 19:00 a 20:00