Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Aquest projecte, en constant creixement des del 2005, és obra de l'artista visual Jordi Lafon el qual demana a les persones del seu entorn més immediat però també a aquelles que va coneixent en el seu dia a dia que es deixin fotografiar amb un nas de pallasso.

L'acció és senzilla però per a Lafon, “els protagonistes són art i part d’una acció que implica desinhibir-se. Aquest acte ens permet explorar el joc amb el nas vermell com a fil conductor, per fixar-nos en com l’expressió de la boca i dels ulls dels participants es desvetlla amb més intensitat”.

La gran quantitat de persones retratades construeixen vincles transversals que van creixent per formar part d’un índex que relata un dietari ple d’experiències aturat per l’instant fotogràfic. Darrere de cada retrat hi ha una conversa, explica Jordi Lafon, a qui li agrada pensar que aquestes converses continuaran, s'allargaran i es manifestaran en molts d'altres moments.

Veniu a visitar l’exposició i participeu-hi retratant-vos amb un dels nassos que en Jordi Lafon ens ha prestat per a l’ocasió. Descobriu així la vostra expressió i, si us ve de gust, compartiu-la amb nosaltres fent-la arribar al facebook del museu. 

de 12/03/2014 00:01 a 04/05/2014 00:00