Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

A partir d’unes converses amb Marià Lorca, exregidor i exalcalde de Figueres, el periodista Josep Playà Maset evoca els últims anys de la vida de l’artista Salvador Dalí en el llibre "Els últims secrets de Dalí" (Editorial Gavarres). Trenta-cinc anys després de la mort del pintor català més universal, es revelen dades inèdites que expliquen decisions tan polèmiques com la seva voluntat de ser enterrat sota la cúpula del Teatre-Museu de Figueres o el testament a favor de l’Estat espanyol.

  • Presentaciódel llibre 'Els últims secrets de Dalí'
  • 2024-04-06T18:00:00+02:00
  • 2024-04-06T23:59:59+02:00
  • A partir d’unes converses amb Marià Lorca, exregidor i exalcalde de Figueres, el periodista Josep Playà Maset evoca els últims anys de la vida de l’artista Salvador Dalí en el llibre "Els últims secrets de Dalí" (Editorial Gavarres). Trenta-cinc anys després de la mort del pintor català més universal, es revelen dades inèdites que expliquen decisions tan polèmiques com la seva voluntat de ser enterrat sota la cúpula del Teatre-Museu de Figueres o el testament a favor de l’Estat espanyol.
  • Adreça

    Auditori Caputxins

  • Organitza

    Amics dels Museus Dalí

Intervenen Marià Lorca, exalcalde de Figueres; Josep Playà Maset, periodista i autor del llibre; Carles Ayats, president d'Amics dels Museus Dalí i Àngel Madrià, director de l’Editorial Gavarres. la cloenda va a càrrec de Jordi Masquef, alcalde de Figueres,

Aquesta activitat és organitzada per Editorial Gavarres i Amics dels Museus Dalí, amb la col·laboració de l'Ajuntament de Figueres.

06/04/2024 18:00