Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El 27 d’octubre es farà la presentació del volum 43 dels Annals que correspon al 2012. El volum, com en els darrers anys, disposa d’un apartat monogràfic, en aquesta ocasió dedicat a les darreres recerques sobre els monestirs empordanesos. Per aquesta raó la presentació es farà al monestir de Sant Pere de Rodes. Aquest conjunt monumental és un referent, que ha comptat amb més de cent mil visites el 2011, però que no sempre és prou conegut. La presentació s’acompanyarà de diferents activitats gratuïtes, excepte el dinar: 

  

Punt de trobada a tres quarts de 10, a l’aparcament de Santa Helena. 

10,00h. Visita al poblat medieval de Santa Helena a càrrec d’Anna M. Puig, arqueòloga, membre de l’equip responsable de les excavacions, i secretària de la Junta de l’IEE.  

I a continuació: visita guiada al monestir per part de Sònia Masmartí, llicenciada en història, membre de l’equip del Museu d’Història de Catalunya - Sant Pere de Rodes, i membre de la Junta de l’IEE.  

13,00h. Presentació del volum 43 dels Annals. 

14,00h. Dinar al restaurant del monestir. Caldrà trucar prèviament a la seu de l’IEE o enviar un correu electrònic per confirmar plaça, ja que el menjador té una cabuda limitada.

15,30h. Itinerari literari per dins del monestir a càrrec de l’escriptora Núria Esponellà, autora de la novel·la Rere els murs. 

27/10/2012 de 00:01 a 01:01