Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El 12 de desembre es presentarà al Casal de la Gent Gran de Figueres el procés participatiu “Construïm un nou país amb valors”, un procés d'anàlisi i reflexió del civisme a Catalunya amb l'objectiu de millorar la qualitat de vida de la ciutadania.

Promoguda per la Generalitat de Catalunya, aquesta iniciativa pretén construir el futur a través de la introducció d’iniciatives i canvis en les polítiques del Govern que fomentin el civisme, generant oportunitats i confiança mútua en les relacions, tant públiques com privades, entre ciutadans i ciutadanes.

El projecte té com a primera fase un procés de participació per donar veu a la ciutadania sobre els hàbits i comportaments positius que inspiren la convivència a Catalunya i poder d’aquesta manera valorar col·lectivament com ens relacionem i quin futur volem compartir entre tots i totes. Aquesta informació posteriorment es complementarà amb una enquesta elaborada pel Centre d’Estudis d’Opinió.

En el marc d’aquest procés participatiu, s’han organitzat 36 sessions de treball arreu del territori, aprofundint així en els mecanismes de democràcia participativa. 

Dia: Dilluns 12 de desembre

Hora: De 18.30 a 21.00 h

Lloc: Casal de la Gent Gran (c/ Joan Subias i Galté, s/n)

12/12/2016 de 18:30 a 19:30