Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L'autora, amb més de 25.000 exemplars venuts és una de les veus destacades del panorama català pel que respecta a novel·la negra. "L'illa del silenci", promet esdevenir un dels grans èxits del Sant Jordi d'enguany.

  • Adreça

    Llibreria Abacus

El 1982 un triple assassinat macabre a Sant Jordà, un petit poble del Pirineu català, marcarà per sempre la vida dels seus habitants. La policia troba els cossos a l'illa del Silenci, un indret que sempre havia estat protagonista de llegendes fosques i un reclam per a tots els que visitaven el poble. Després de la detenció de l'assassí, Sant Jordà intenta sobreposar-se i retornar a la normalitat. Però l'illa segueix present, immòbil, recordant-los els terribles fets dels quals va ser testimoni.

Anys més tard, en Nil, el fill del policia que va portar el cas, decideix fer un documental sobre la tragèdia i, a mesura que s'hi endinsa, descobreix que no tots els indicis corroboren que la persona detinguda fos el vertader culpable.

Quan en Nil desapareix de forma sobtada, l'Emma, la seva millor amiga, està convençuda que li ha passat alguna cosa. Però hauran de passar vint-i-set anys perquè l'Emma, després de trobar un misteriós sobre sota la porta, tingui per fi l'oportunitat d'esbrinar la veritat sobre què li va passar al seu amic i els secrets que amaga l'illa del Silenci.

Un thriller que demostra que, malgrat que passin els anys, hi ha morts que no es poden superar fins que no es fa justícia.

29/02/2024 19:00

Etiquetes

llibres novel·la