Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

De Giovanni Battista Pergolesi interpretada per Teatre de les Comèdies.

La companyia Teatre de les Comèdies vol enriquir el panorama operístic de casa nostra amb òperes cèlebres de petit format adaptades al català. En aquesta ocasió es tracta de La serva padrona, de Pergolesi, la qual explica la història d’un home benestant (Uberto) i els seus dos criats (Serpina i Vespone). Serpina, cansada de servir, decideix seduir el seu patró per tal d’esdevenir la seva muller i convertir-se així en mestressa. Davant la indiferència d’Uberto, Serpina decideix que el posarà gelós amb un fals pretendent.

Interpretació: Laia Frigolé (soprano), Xavier Mendoza (baríton), Arnau Colom (actor),  Marcel Pascual (concertino), Àngela Moro i Albert Carbonell (violins), Elizabeth Gex (viola), Enric Prats (violoncel), Gregori Ferrer (clavecí) _ Direcció d’escena: Iban BeltranDia: Divendres 24 de novembre

Hora: 21.00 h

Lloc: Auditori Caputxins

Organitza: Joventuts Musicals de Figueres

Preu: 6 €. Socis de Joventuts Musicals de Figueres, entrada gratuïta. Venda d’entrades a la taquilla del Teatre Municipal el Jardí, a www.figueresaescena.com i, el mateix dia del concert, a la taquilla de l’Auditori Caputxins.

 

24/11/2017 de 21:00 a 22:00

Publicat a

  • Cultura