Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Representacions escèniques de petit format i curta durada amb passis regulars a diferents espais emblemàtics de la ciutat de Figueres. Quatre obres, quatre espais.

Micro-accions per amor, representacions escèniques de petit format, curta durada i per a un públic reduït amb passis regulars a diferents espais singulars de la ciutat de Figueres.

Després de l’èxit de la primera i segona edició durant les Fires i Festes de la Santa Creu 2015 i 2016 respectivament, La Nau Oliva, juntament amb l’Ajuntament de Figueres, decideixen apostar de nou per aquest format. Es podran veure 4 obres en 4 espais singulars i l’entrada serà 100% gratuïta. Cadascuna de les obres es representarà en un espai diferent simultàniament, amb passis regulars cada 40 minuts, entre les 17 i les 21 h. Per tant, cada obra es repetirà 6 vegades a cada espai amb l’objectiu que el públic pugui fer el circuit i gaudir de totes les obres.

Els espais triats per aquesta edició seran una habitació de la Casa Nouvilas, els baixos de Can Met, un espai expositiu del Museu de l’Empordà i el Refugi antiaeri de la Guerra Civil.

NOVETAT

Com a cloenda, en aquesta edició s’incorpora un espectacle de pagament a la sala La Cate, a les 22:30 h. L’artista encarregat de tancar al programa de Micro-accions per amor serà Antílopez, un duet d’artistes amb un nou concepte de cançó d'autor. Són compositors i intèrprets de les seves creacions i espectacles, la seva posada en escena destaca per un toc de “post-humorismo”. Alguns mitjans ho han denominat com “un gen Globetrotter en la seva música”. Un aire informal dins del virtuosisme, proper i senzill dins del poètic, de caràcter còmic… Una extensió del que són a baix de l'escenari: divagacions,
construcció i desconstrucció de personatges, improvisació, crítica social i emocional i interactuació amb el
públic en els seus directes. Músics, còmics, creatius, poetes, cronistes de la realitat, emprenedors, showmans, lliures! Dos autèntics herois quotidians, que amb humilitat i treball han aconseguit connectar amb legions de Hidels gràcies al boca a boca.

Venda d’entrades: www.entradium.com/entradas/antilopez

Dia: Dissabte 16 de desembre

Hora: 17.00 a 21.00 h

Lloc: Diferents espais de Figueres

Organitza: La Nau Oliva i Ajuntament de Figueres

Gratuït. Més informació a www.facebook.com/microaccionsperamor 

16/12/2017 de 17:00 a 18:00

Publicat a

  • Cultura