Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

De la companyia Xirriquiteula Teatre. Infantil / Teatre i titelles. Recomanat a partir de 4 anys

Era russa i es deia Laika. Fou el primer ésser viu que va orbitar al voltant de la Terra, a bord de la nau Sputnik. Sense voler-ho, aquesta petita gosseta es va convertir en una estrella mundial de la qual s’han fet llibres, pel·lícules i fins i tot cançons. A través de retroprojeccions, titelles, autòmats i gestos, la mítica companyia Xirriquiteula Teatre ens explica la història de la primera gossa astronauta. Qui era? D’on venia? Una història trepidant i apassionant, un muntatge que atraparà tota mena de públics i ens obligarà a rellegir la història amb uns altres ulls.

Un espectacle de titelles i autòmats que explica la història de la primera gossa astronauta.


Premi de la Crítica Millor Espectacle de Teatre Familiar 2018, Premi Millor Autoria i Direcció FETÉN 2019, Premi BBVA de Teatre 2019, Premi Drac d’Or Millor Escenografia Fira Titelles i Premi Drac d’Or del Jurat Infantil Fira Titelles de Lleida 2018.

Fins a 2 anys, entrada gratuïta. Venda d’entrades a la taquilla del Teatre Municipal el Jardí, al web i, el mateix dia de la funció, a la taquilla de La Cate.


Interpretació i creació: Enric Ases, Marc Costa, Christian Olivé, Daniel Carreras i Iolanda Llansó | Direcció: Enric Ases | Producció: Xirriquiteula Teatre.

Durada: 1 h

 

https://figueresaescena.koobin.com/laika

26/01/2020 de 18:00 a 19:00

Publicat a

  • Cultura