Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Un espectacle de Simfonova creat i presentat per Marcel Gorgori.

Després de l’èxit de Només per a uns quants?, Simfonova presenta la seva segona creació, un concert que porta per títol La rebotiga de l’òpera.

Com indica el seu nom, l’espectacle mostra al públic allò que aquest no veu mai de la producció d’un concert o un muntatge d’òpera: els assajos, les dificultats que els cantants han d’afrontar i resoldre en les seves interpretacions i el procés de treball que segueixen per superar-les, els exercicis que fan, les seves pors i inquietuds, les seves petites supersticions, la relació entre ells i el mestre director d’orquestra, i fins i tot la mateixa feina del director. L’objectiu no és només humanitzar els cantants i els músics que protagonitzen l’espectacle, sinó també proporcionar als assistents elements de judici que els ajudin a valorar cadascuna de les interpretacions que escoltin.

Interpretació: Orquestra Barcelona Filharmonia i cor Camerata Impromptu, amb la col·laboració de l’Orfeó Manresà i el Cor Contrapunt | Cantants solistes: Carles Cosías (tenor), Sara Blanch (soprano) i Carles Pachón (baríton) | Autoria i presentació: Marcel Gorgori | Direcció musical: Daniel Antolí | Producció: Simfonova | Durada: 2 h (amb una pausa de 20 min)

Dia: Divendres 5 de maig

Hora: 21.00 h

Lloc: Teatre Municipal el Jardí

Preu: 15 €, platea i llotges de platea. 12 €, primer i segon pis. Venda d’entrades a la taquilla del Teatre Municipal el Jardí i a www.figueresaescena.com 

05/05/2017 de 21:00 a 22:00

Publicat a

  • Cultura