Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

S'ha organitzat una conferència sobre el teatre de Víctor Català, una lectura de textos a càrrec de la Funcional Teatre i una exposició.

Enguany es commemoren els 50 anys de la mort de l’escriptora Caterina Albert i Paradís, coneguda pel seu nom de ploma Víctor Català (l'Escala, 11 de setembre del 1869 - 27 de gener del 1966), autora de la novel·la Solitud (1905), una de les obres literàries cabdals del modernisme.

En el marc de l’Any Caterina Albert, la Biblioteca Fages de Climent i Òmnium Cultural Alt Empordà han programat una conferència sobre “El teatre de Víctor Català”, a càrrec d’Irene Muñoz, filòloga i professora de Literatura catalana, i una lectura de textos de La Funcional Teatre que duran a terme onze veus femenines i un narrador acompanyats per un músic. Així mateix, l’acte, que tindrà lloc el dimecres 27 d’abril a les 19.30 h a la Biblioteca Fages de Climent, inaugurarà l’exposició “Caterina Albert / Víctor Català”, organitzada per la Institució de les Lletres Catalanes i comissariada per Irene Muñoz, que podrà veure’s a la Biblioteca de Figueres fins el 18 de maig.

Dia: Dimecres 27 d'abril

Hora: 19:30 hores

Lloc: Biblioteca Fages de Climent

 

27/04/2016 de 19:30 a 20:30

Publicat a

  • Cultura