Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La VIII Mostra de treballs de matemàtiques de l’Alt Empordà es durà a terme durant el mes de maig a la Biblioteca Fages de Climent de Figueres. La mostra estarà oberta del divendres 18 de maig a la tarda fins al dimarts dia 5 de juny.

Durant els dies de la mostra hi haurà, tal i com portem fent aquests últims anys una xerrada oberta a tothom. En aquesta edició la xerrada serà a càrrec de Sergio Belmonte, llicenciat en Matemàtiques per la Facultat d'Espinardo (Universitat de Múrcia) amb una especialització en Investigació numèrica i Estadística. Actualment és professor a l'institut Alt Penedès de Vilafranca del Penedès, membre actiu del MMACA (Museu de Matemàtiques de Catalunya) i del "Grup Cúbic"(Universitat de Barcelona).

Molt aficionat a la màgia, i en particular a la cartomàgia per la qual cosa no tenim cap dubte que serà una xerrada molt amena i interessant i adreçada a tots els públics. Aquesta xerrada serà el dimecres 23 de maig a les sis de la tarda a la mateixa biblioteca i té per títol “Les matemàtiques a la màgia i viceversa”.

Dies: Del 19 de maig al 5 de juny

Lloc: Biblioteca Fages de Climent

de 19/05/2018 10:00 a 05/06/2018 00:00

Publicat a

  • Cultura