Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El dia 22 de juny es celebra la 10a edició.

El proper 22 de juny es celebrarà la 10a edició del cicle de jornades entorn la nova ciutadania, Nos+Altres, que anualment organitza  l'Ajuntament de Figueres i el Consell Comarcal de  l'Alt Empordà , amb el suport de la Secretaria d'Igualtat, Migracions i Ciutadania. Enguany la jornada portarà per títol “La gestió de les emocions i el procés migratori: eines per la intervenció professional”.

La Jornada, que és oberta al públic en general, té com a principal objectiu sensibilitzar la població  sobre els reptes que la diversitat genera per al conjunt de la nostra societat, i alhora oferir eines de treball als professionals que quotidianament treballen en un context marcat per la diversitat cultural, fent front als reptes que aquesta genera. En aquesta edició posen la mirada en la gestió de les emocions vivenciades tan pel professional com per la persona atesa en un context complexa de crisi econòmica i de desconeixement cultural mutu.             

El Nos+Altres, que es durà a terme a la Seu del Consell Comarcal de 9h a 13:15h, comptarà amb la participació del Psiquiatre i escriptor, Joseba Achotegi, que impartirà la ponència "Migracions, crisi econòmica i salut mental: un abordatge des de l'Acció Social" i del Col·lectiu i+, professionals per la diversitat, que impartiran la ponència i exposició de situacions pràctiques "Mirada i emocions vinculades al treball amb la diversitat".

22/06/2016 de 09:00 a 10:00