Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Jornada Informativa sobre la Reforma Laboral amb el Sr. Francesc Xavier Vàzquez, membre de l´Il·lustre Col·legi d´Advocats de Girona. 

Durant la conferència s’analitzaran les modificacions introduïdes pel govern sobre el mercat laboral al Reial Decret - Llei 3/2012, del 10 de febrer, on es tractaran els següents punts: l’ intermediació laboral, el contracte per a la formació i l’aprenentatge, la formació professional, el contracte indefinit de recolzament als emprenedors, les mesures pel foment de la contractació indefinida, la mobilitat i la modificació de les condicions laborals, la negociació col·lectiva, l’extinció de les relacions laborals per causes empresarials i la reducció de la dualitat al mercat laboral. 

SOBRE EL PONENT 
El Sr. Francesc Xavier Vàzquez és Advocat laboralista desde l’any 1999. Col·legiat número 2255 de l’Ilustre Col·legi d’Advocats Girona. Soci fundador del despatx d’advocats Rebled & Vàzquez. Membre de la Asociación Nacional de Abogados Laboralistas. Postgrau de Dret Laboral i Seguretat Social i Postgrau de Comerç Electrònic per la Universitat de Girona. 

24/02/2012 de 17:00 a 18:00