Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Amb la Colla Dolça Tardor.

La Colla Dolça Tardor, que va començar fa quinze anys amb un grupet de gent que per la seva edat ja es trobava a la tardor de la seva existència, és un gran col·lectiu format per persones que són a la tardor, a la primavera i, fins i tot, a l’estiu de la vida.

El despertar de la primavera és una època de renaixement en la qual tornen a brotar les plantes i floreixen les flors, una època de llum i de colors. És l’estació de l’amor i de l’alegria després de la reclusió de l’hivern, i el que vol la Colla Dolça Tardor és despertar el públic amb el seu ball i amb la seva il·lusió i vitalitat. Veniu a celebrar el despertar de la primavera, perquè, ara, Ja és primavera... a la Dolça Tardor!

Interpretació: Rosa M. Malé, Ita Custey, Dolors Viñolas, Toñi Viñuela, Salvador Pinsac, Mercè Ministral, Ernest Ministral, Lola Bosch, Jordi Cufí, Carmen Martínez, Àngel Garcia, Carme Coberta, Jaume Espluga, Miquel Barrionuevo, Paulí, M. Teresa Custey, Joan Pérez, M. José Martínez, Esteve Pi, Lídia Meler, Isabel Rey, Antonia Pérez, Manel Roqueta, Josep Sementé, Jaume Frigola, Maria Tura, Jordi Stitzner, Pere Liaño, Mireia Liaño, Natàlia Soler, Mireia Sala, Àlex Masmartí, Jordi Masmartí, Ester Hospital, Cristina Jiménez i Celia Martínez | Direcció: Ita Custey i Rosa M. Malé | Coreografia: Ita Custey i Joan Pérez | Producció: Colla Dolça Tardor, amb la col·laboració de Ballet Figueres | Durada: 2 h

Dia: Diumenge 9 d'abril

Hora: 18.00 h

Lloc: Teatre Municipal el Jardí

 Preu: 5 €. Venda d’entrades: a la taquilla del Teatre Municipal el Jardí i a la secretaria del Casino Menestral.

09/04/2017 de 18:00 a 19:00

Publicat a

  • Cultura