Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Quatre dies d'espectacles i activitats a l'entorn del bon humor. Un Festival de referència, una proposta optimista per fer de Figueres millor ciutat i fer del món un lloc millor.

Teatre Municipal el Jardí

Gala inaugural

Dijous 24 de març, 21.00 h

Els cabarets parisencs del Lido i el Crazy Horse cediran per una nit dos dels seus millors artistes al Festival Còmic: Housch-ma-Housch i Otto Wessely. També es podrà gaudir en directe del popular humorista televisiu Santi Rodríguez en una gala conduïda per un dels millors showmans catalans del moment.

Preu: 18 €

Humor de micro

Dissabte 26 de març, 21.00 h

El Teatre Municipal el Jardí convertit en un grandíssim club de la comèdia: Alex O'Dogherty, Peyu, José Corbacho, Godoy. Monòlegs i ocurrències per petar-se de riure a càrrec de grans mestres de l'humor.

Preu: 18 €

Los Toreros Muertos

Diumenge 27 de març, 21.00 h

L'única actuació a Figueres d'aquesta banda mítica va tenir lloc a la plaça de l'Escorxador a finals dels anys vuitanta. Gairebé trenta anys més tard, Pablo Carbonell torna a la càrrega tant o més irreverent, transgressor i satíric. Un concert espectacle ple de circ i teatre per gaudir de la ironia en majúscules.

Preu: 15 €

Espai Citroën / Plaça Catalunya (espectacles gratuïts)

Pep Plaza

Divendres 25 de març, 17.00 h

L'home de les mil cares, l'imitador perfecte, el músic més divertit. Vine a riure un cop més amb els personatges d'aquest popular artista, estrella de programes televisius com Polònia o Cracòvia.

La Compagnie Kadavresky

Dissabte 26 de març, 17.00 h

Una companyia de circ que ha fet del bon humor la seva carta de presentació. Cinc acròbates, músics i comediants que no tenen por del ridícul i que sorprenen amb els números més impensables.

Les Moldaves

Diumenge 27 de març, 17.00 h

Semblen passats de moda, però la seva agilitat els descobreix. Fan veure que beuen vodka, però els malabars i les acrobàcies perfectes els delaten. Dos paios forts i cursis que fan riure tota la família.

I molt més!

Programació completa i venda d'entrades a www.festivalcomic.cat.

Dies: Del 24 al 27 de març

Llocs: Teatre Municipal el Jardí i Plaça Catalunya

Tota la informació i venda d'entrades a www.festivalcomic.cat 

de 24/03/2016 10:00 a 27/03/2016 00:00

Publicat a

  • Cultura