Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

A càrrec de Marta Felip, alcaldessa de Figueres; Sònia Martínez, Consellera de Cultura Comarcal; i Pilar Farrés, coordinadora d’Empordoneses. Farà la glosa Marta Pol Rigau, comissària, investigadora i membre d’ARBAR, i es duran a terme dues accions dels artistes Ramon Guimaraes i Josep Masdevall.

L'exposició principal del cicle Empordoneses 2018 s'inaugurarà el proper dissabte 10 de març a les 13h a la Casa Empordà de Figueres. Sota el títol 'Aforisme: Consideracions estètiques entorn del canvi climàtic', una trentena d'artistes de reconeguda trajectòria i pertanyents a diferents disciplines (pintura, escultura, instal·lació, etc.) reflexionaran, a través de les obres que presenten, sobre l'impacte del Canvi Climàtic en la nostra societat. Les peces es combinaran amb escrits de científics mediambientalistes per contrastar l'art amb les dades objectives que ofereix la ciència sobre aquest preocupant tema.

També es presentaran els treballs que els estudiants de diferents instituts de la comarca han dut a terme vinculats a aquest tema i que són el resultat d'un treball previ fet a les aules.

Dia: Dissabte 10 de març

Hora: 13 hores

Lloc: Casa Empordà

10/03/2018 de 13:00 a 14:00

Publicat a

  • Cultura