Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Guillem Ramisa és un polifacètic cantant i poeta de Roda de Ter que aborda les emocions des d'un univers particular, sensible i proper.

  • Adreça

    Plaça Josep Pla

  • Preu

    Gratuït

Guillem Ramisa és un polifacètic cantant i poeta de Roda de Ter que aborda les emocions des d'un univers particular, sensible i proper.

El recorregut en solitari de Guillem Ramisa comença el 2015 amb "Aquest sol hi és per tots" (RGB Suports). Un any més tard publica “Ànima de corall” juntament amb Oques Grasses, i el 2017 apareix el seu segon àlbum, "Bondat senzilla" (RGB Suports), que reafirma la proposta i aporta nous colors a la seva música.

A finals del 2019 publica el seu tercer treball en solitari, "Ens enfilarem enlaire" (Halley Supernova), que segueix el camí dels anteriors però més complet i més sòlid. Un pas ferm endavant que obre nous camins i sonoritats.

El 2021 continua la producció musical amb la publicació de tres singles nous, “Volant” (Halley Supernova), una versió del clàssic de La Troba Kung-Fú. “D'on ve la sort?” (Halley Supernova), una balada delicada i profunda, i “Si et veig plorar” (Halley Supernova) una cançó de ruptura, dura i emocional.

Recentment, la tardor de 2022, publica dos singles més, aquest cop reversionant cançons antigues de forma totalment diferent. Per una banda L'arbre plein de fleus, la versió en francès de L'arbre ple de flors, i per l'altra, Camí trencat (2022), un enfoc totalment nou d'aquesta cançó publicada per primera vegada al disc “Aquest sol hi és per tots”.

Interpretació: Guillem Ramisa (guitarra i veu) i Ferran Isern (trompeta, cors i percussions)

02/08/2023 22:00