Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

COL.LABORACIÓ FESTIVAL CÒMIC 2012 - TEATRE EL JARDÍ

* Amb la presència de la seva protagonista, Gardi Hutter

La creació d’un personatge
 
El món de la sastressa és la seva taula, el seu taller, mirant a través dels traus s'hi entreveuen mil històries. Entre nines de drap i maniquins que ballen, Gardi Hutter cus la trama de l'espectacle sense estalviar en sorpreses i trapelleries. El cosidor és un abisme, i entre tants de rodets... fins i tot el destí pot perdre el fil.
 
“La sastressa” és energia en estat pur; ha estat escrit a quatre mans entre Gardi Hutter i l'artista alemany Michael Vogel, que també en signa la direcció. Històries fantàstiques, fellinianes que donen vida als objectes amb molta sensibilitat i poesia.
 El destí és el gran tema de l'espectacle. En una de les seves divertides i rocambolesques peripècies la sastressa té un petit accident. El clown, la figura immortal de l'imaginari col•lectiu transita entre la vida i la mort. Efectes especials per a riure fins a la mort. Una sastressa que se'n va al més enllà, que no mor. Talment com una obra mestra.
 
Gardi Hutter és la clown femenina que més actuacions ha fet arreu del món, ha estat als quatre continents, en 25 països diferents i des del 1981 acumula més de 3.000 actuacions. Ha recollit nombrosos premis arreu del món i el seu treball sempre gaudeix dels elogis de la crítica. Dirigeix shows, espectacles de circ, ha actuat en musicals i és escriptora per a infants
 
El documentalista Kuno Bont ("Bal a l'üna", "Königstreffen"), com si es tractés d’una veritable road-movie, ha acompanyat l'excepcional artista durant dos anys per Brasil, San Petersburg, Berlin, Stuttgart, Altstätten, Mèxic i el resultat ha estat aquesta mirada humorística i emocionant del seu treball i de la seva vida.
 És un treball de ritme àgil i banda sonora original que dóna la visió des de darrera l'escenari d'aquesta gran mestra de l'art del clown. Hi trobem moments més íntims, escenes divertides a teló tancat, instants on la naturalitat i l'esperit d'aquesta creadora ens acosten encara més a la felicitat.

19/04/2012 de 21:00 a 22:00