Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Si ets una prevaricadora, un sediciós, si t'agrada practicar el tràfic d'influències o si no et maregen les portes giratòries, aquest és el teu espectacle. Vine a la presó i feina feta! I després, La llibertat d'expressió a debat amb Pablo Hasél, Valtonyc, Cassandra Vera, Jaïr Domínguez i més!

No, no fa gràcia. El món artístic es troba sota la injusticia d'uns tribunals que només troben divertits els atacs als que no pensen com ells. Per això et convidem a riure el doble: de la mà d'Impro Barcelona recrearem escenes i situacions d'allò més comunes.

Després de l’últim espectacle de la programació del Festival Còmic de Figueres Todos a la cárcel d’Impro Barcelona es podrà romandre a l’Antiga Presó de Figueres encara una estona més. En consonància amb moltes altres iniciatives arreu del país es donarà veu a persones afectades per l’actual retrocés democràtic del dret a la llibertat d’expressió.

Qui podia pensar que els drets fonamentals que fins ara ens emparaven quedarien en paper mullat? Hi ha veus que han estat reprimides perquè la llibertat d'expressió ha deixat de ser un dret. Només les calúmnies haurien de ser censurables. Sempre que es tanqui una porta a la lliure expressió se n'ha d'obrir una altra.

Amb la presència de:

  • Pablo Hasél (MC i poeta)
  • Valtònyc (raper)
  • Cassandra Vera (estudiant d'Història, col·laboradora en diferents mitjans de comunicació)
  • Jaïr Domíngez (periodista)
  • Jordi Pesarrodona (regidor de Cultura)
  • Alexandra Rodríguez (advocada penalista)

Condueix l'acte: Anna Punsí, periodista especialista en successos i tribunals

Entrada gratuïta

Dia: Dilluns 2 d'abril

Hora: 17 hores

Durada: 2 h

Lloc: Antiga presó (c/ Sant Pau, 156-158)

Espectacle recomanat per +12 anys

Segueix el debat en streaming a través de la Revista Esguard

02/04/2018 de 17:00 a 18:00

Publicat a

  • Cultura