Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Homenatge a Pepe Rubianes de mà del seu amic incondicional Joan Lluís Bozzo, divendres 29 de març a les 19h a la Biblioteca.

La connexió de Pepe Rubianes amb el públic català era tan forta que el seu record no para de créixer. Les seves aparicions a la televisió catalana generaven rècords d'audiència no superats.

El gran amic d'aquest showman imprevisible ha estat, des de sempre, Joan Lluis Bozzo. Primer compartint les aventures escèniques, després els èxits amb Dagoll Dagom, els projectes per a la televisió, l'esclat del Pepe en solitari... i també la vida personal, l'amistat, la malaltia, els alts i baixos d'una vida intensa.

Sempre, sempre, van ser dos amics de l’ànima que se sabien les llums i les ombres, les fortaleses i les debilitats. Rubianes i Bozzo feien una parella clàssica i molt eficaç: el pallaso esbojarrat i el pallasso seriós, el clown i l’august. Han hagut de passar deu anys perquè en Bozzo s’hagi decidit a escriure aquest relat tan íntim, tan sincer, tan viu, divertit i emocionant del seu amic. Amb la marca “Rubianes”.

Entrada gratuïta

Dia: Divendres 29 de març

Hora: 19 hores

Durada: 1 h

Lloc: Biblioteca Fages de Climent

29/03/2018 de 19:00 a 20:00

Publicat a

  • Cultura