Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Fins el 26 de febrer la Casa Empordà acull l'exposició 'Tangències', produïda pel Museu de l'Empordà i comissariada per Pilar Farrés i Anna Maria Puig Griessenberger.

Aquesta exposició enllaça diferents peces arqueològiques i patrimonials de la comarca, proposades per arqueòlegs i historiadors, amb obres actuals de creadors contemporanis de la comarca inspirades en les originals. Jordi Puig fotografia les peces originals que s’enllaçaran a l’espai expositiu de la Casa Empordà amb les obres de nova creació d’Antoni Federico, Santiago Planella, Dana Carrillo, Juanjo Viñuela, Mercè Riba, Francesc Guillamet, Narcís Costa, Rosa Brugat, Pilar Farrés, Ester Baulida, Xavier Casellas-Patxé, Gustau Carbó Berthold. Amb la col·laboració de l’Institut d’Estudis Empordanesos, i la participació de Cristina Massanés, Enric Tubert i Anna Maria Puig.

Arqueòlegs i historiadors participants: Marta Campo Díaz Josep Maria Gironella i Granés Immaculada Lorés i Otzet Aurora Martín Ortega Marina Miquel i Vives Francesc Miralpeix Vilamala Enriqueta Pons i Brun Marta Santos Retolaza Eva Subias Pascual Anna Teixidor i Colomer Assumpció Toledo i Mur Joaquim Tremoleda i Trilla.

Dia: Fins el 26 de febrer

Lloc: Casa Empordà

de 11/11/2016 10:00 a 26/02/2017 00:00

Publicat a

  • Cultura