Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Espectacle infantil per aprendre-ho tot sobre el reciclatge dels residus, divertint-se amb el conegut personatge Pitu Tries.

 


 

SINOPSI

“Si triem junts sona millor” és un espectacle multidisciplinar que proposa al públic
entrar o ampliar els coneixements, d’una forma amena i divertida, en el reciclatge.

L’espectacle comença amb el conte “L’aventura de ser un paper”, la història de la vida d’un paper que neix a partir de la tala indiscriminada d’un bosc, és abandonat i tirat al terra, i després de ser recollit, arriba finalment a la deixalleria on serà reciclat per tornar a ser un paper nou.

Aquest conte és molt interactiu i el personatge Pitu Tries demana la col·laboració activa del públic per elaborar-lo. Després d’aquesta narració, en Pitu Tries dirigeix una classe pràctica de recollida selectiva. A l’escenari hi ha els contenidors, blau, groc, verd i la “deixalleria”. Distribuïts a l’atzar hi ha diversos residus i amb l’ajuda dels espectadors es fica cada residu al seu lloc corresponent.

I, en Pitu Tries, s’acomiadarà amb l’exitosa cançó que dóna títol a aquest espectacle, “Si triem junts sona millor” d’en Pitu Tries. Aquest explica la coreografia de la cançó i, després d’un breu assaig, tots junts ballen i canten la cançó: www.youtube.com/watch?v=DUhcXZmd4aM

En definitiva, una activitat que durant una horeta pretén que tothom aprengui divertint-se.

06/04/2013 de 11:00 a 12:00