Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Com a prèvia a la funció del divendres de 'Marat/Sade', la companyia sevillana Atalaya oferirà un espectacle-demostració per ensenyar al públic el seu estil i forma de treball a partir d'escenes d'obres que han representat al llarg dels seus 30 anys de trajectòria. Inscripció prèvia.

  • Espectacle - demostració de la companyia Atalaya-TNT
  • 2016-11-10T19:30:00+01:00
  • 2016-11-10T20:30:00+01:00
  • Com a prèvia a la funció del divendres de 'Marat/Sade', la companyia sevillana Atalaya oferirà un espectacle-demostració per ensenyar al públic el seu estil i forma de treball a partir d'escenes d'obres que han representat al llarg dels seus 30 anys de trajectòria. Inscripció prèvia.

Materiales de la memoria, a càrrec dels actors Jerónimo Arenal i Manuel Asensio, és un muntatge que fa un recorregut pels espectacles del grup Atalaya, recuperant alguns personatges i atmosferes que han conviscut amb ells durant tants anys. En ell es pot apreciar que en el seu estil d'interpretació es recolzen en la creació en la ment de l'actor d'imatges interiors (imatgeria poètica) i en l'activitat física (partitures i coreografies) per generar emocions.

La companyia sevilla Atalaya és una de les més reconegudes de l'Estat, guanyadora de diferents premis i amb una trentena d'espectacles de trajectòria representats a 36 països del món. Podeu trobar més informació a la seva pàgina web www.atalaya-tnt.com

Important: L'aforament és limitat. Inscripció prèvia a teatre@figueresaescena.com 

Dia: Dijous 10 de novembre

Hora: 19.30 hores

Lloc: Teatre Municipal el Jardí

Entrada gratuïta

Aforament limitat. Inscripció prèvia a teatre@figueresaescena.com 

10/11/2016 de 19:30 a 20:30

Publicat a

  • Cultura