Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La periodista figuerenca Anna Teixidor presenta un llibre sobre el procés de radicalització gihadista al nostre país. L'acte comptarà amb la benvinguda de Marta Felip, alcaldessa de Figueres i serà presentat pel pel periodista Santi Coll i l'autora.

Qui fou el primer català que va marxar a Síria? Com són aquests joves que abandonen Catalunya i arrisquen la vida per la seva idea de l’islam? Fruit d’una intensa investigació, amb casos reals i testimonis en primera persona, Combatents en nom d’Al·là (ARA Llibres) dóna veu a aquests joves que han viscut aquest procés de radicalització gihadista al nostre país. Des del combatent que lluita a Síria fins la vídua conversa del màrtir que enalteix la decisió del difunt marit, la confident de la policia... Una investigació corprenedora que descriu un viatge sense retorn: de Catalunya al gihad.

Anna Teixidor (Figueres, 1978) és llicenciada en humanitats i periodisme, i doctora en comunicació social per la UPF. És autora de llibres i articles sobre el republicanisme federal del primer terç del segle XX, i actualment és periodista de TV3, essent coautora de diversos reportatges per al programa 30 minuts, entre els quals cal esmentar “A la recerca del paradís”, una intensa investigació a l’entorn del gihadisme.

Dia: Dissabte 19 de març

Hora: 18 hores

Lloc: Auditori Caputxins (c/ Rec Arnau, 8)

Organitza: Empordoneses 2016 i Llibres Low Cost

Amb el suport de: Ajuntament de Figueres

19/03/2016 de 18:00 a 19:00

Publicat a

  • Cultura