Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Més d'un centenar d'artistes participen en la sisena edició d'aquesta proposta artística multidisciplinar que programa una vintena d'exposicions i accions al voltant de la temàtica de la reutilització de materials i de la bicicleta.

  • Empordoneses
  • 2015-03-02T10:00:00+01:00
  • 2015-03-02T11:00:00+01:00
  • Més d'un centenar d'artistes participen en la sisena edició d'aquesta proposta artística multidisciplinar que programa una vintena d'exposicions i accions al voltant de la temàtica de la reutilització de materials i de la bicicleta.

Nova edició d'Empordoneses i ja van sis. Del 2 al 4 de març, diversos espais de la ciutat acullen exposicions i accions en les què participen més d'un centenar d'artistes locals i internacionals. Enguany, la proposta artística mutidiscilplinar està dedicada  la reutilització de materials i a la bicicleta. S'han programat una vintena d'exposicions i accions, entre les quals destaquen:

CASA EMPORDÀ: L’exposició principal serà la que es durà a terme a la Casa Empordà (antic Escorxador) dins del projecte Les bicicletes solidàries d´Empordoneses, en què trentena artistes convertiran la bicicleta en el tema de les seves creacions artístiques i alguns utilitzaran com a material bicicletes de les que utilitza la ONG Bicicletas Sin Fronteras. Els participants de la mostra seran:

Ramon Pujolboira, Laia Bedós Bonaterra, Mònica Grygier, Miquel Duran, Fiona Morrison, Carme Sanglas, Claude Lambert, Jordi Gispert, Narcís Costa, Marta Carreras, Pilar Farrés, Carles Bros, Xavier Raventós, Ramon Fort, Xavier Patxé, Mercè Riba, Rui Gomes, Núria Surribas, Joan Casellas, Pere Bellès, Alex G Cuadras, Juan Pedro Pérez-Moreno, Wolfgang Berus, Daniel Lleixà i Francesc Pascual.

BIBLIOTECA DE FIGUERES: Com ja ha estat habitual als darrers anys, la façana de la Biblioteca de Figueres acollirà una intervenció artística, durà per títol Equilibri precari sobre monocicle i anirà a càrrec de M. Mercè Cuartiella i Abdon Jordà.

CAFÈ DELS TINTS. Un altre espai destacat serà el Cafè dels Tints (C/ Dels Tints 10) on s’exposarà la mostra col·lectiva de pintura i escultura Perdidos en el D’Espacio, a càrrec d’Irma Julià, Fina Morera, Adela Vilar , Lluïsa Giménez Duch i Manel Bielsa. La cantautora Lakaste participarà durant la inauguració.

CONSELL COMARCAL: Aquest serà l’espai on es mostrarà el treball que han fet els alumnes dels Instituts de Figueres. De la mateixa manera que els creadors consagrats, els estudiants s’han dedicat a customitzar bicicletes velles fins a convertir-les en obres d’art.

Del 2 al 4 de març
Diversos espais de la ciutat

02/03/2015 de 10:00 a 11:00